Схвалено РП БІО Єгор Токсік

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Токсік.

Гравець
Гравець
Реєстрування
1 Чер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Єгор Токсік Токсікович
Стать:Чоловік
Мати -Вікторія Токсік
Батько -Євген Токсік
Дата народження:11.01.1999
Вік:25 років
Місце народження:Харків
Місце проживання:Київ
Захоплення:Баскедбол футбол
Відмітні знаки:Шрам на правій руці
Бятьки
батько-Народився 29 грудня в місті Львів потім в 8 років Єгор тОксік пішов в школу в перший клас після 18 років Єгор пішов в універсет по роботі доктора після 6 років навчаня Єгор пішов на роботу
Мати-Народилася 18 листопада 1990 році в місті Одеська після садіку Вікторія переїхала в Львів і пішла в школу в школі вона познайомисаля з Євгеном Токсік до 18 років Євген і Вікторія була як не розлей вода коли Єгор пішов в універсетет Тетяна остасась одна після цого вона теж пішла в універсетет на лікаря коли вона від училася 6 років вона пішла на роботу медсестри на вона узнала людина яка була похожа на Євгена Могилу.

Народження та дитинство

Єгор Токсік народився 11 січня 1999 року в м.Харків в забезпеченій родині Cвященика та викладачки літератури, з дитинства захоплювався книжками, особливо детективами, а також вивчав міські легенди та історичні загадки. У шкільні роки почав писати короткі оповідання та статті місцевих газет,закінчив факультет журналістики Рівненського національного університету імені Івана Мазепи,під час навчання працював у студентському виданні, де вперше розкрив корупційну схему в університеті, чим привернув увагу місцевих медіа.
Після випуску влаштувався журналістом-розслідувачем у впливове видання, його статті про тіньові махінації бізнесменів і політиків неодноразово спричиняли скандали та навіть погрози на його адресу.

Юність
Період старших класів став для мене випробуванням. У 2022 році я став дев’ятикласником і почав більше цікавитися зовнішнім світом, спілкуванням із однолітками та розвагами. Незабаром я потрапив до компанії підлітків, які належали до вуличних угруповань.

Це був час експериментів і помилок. Я вперше спробував алкоголь і сигарети, що тоді здавалося невинними розвагами. Згодом ми з друзями почали займатися дрібними крадіжками, а інколи й вандалізмом. Такий спосіб життя приніс не лише тимчасову популярність серед дівчат, а й проблеми із законом. У 2022 році мене намагалися притягнути до кримінальної відповідальності за розбійний напад. Хоча справу закрили через брак доказів, цей інцидент став для мене переломним.

Після цього випадку батьки наполягли на розірванні стосунків із сумнівними знайомими. Я повернувся до навчання, закінчив школу в 2023 році з гарними оцінками та вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ, обравши спеціальність "081 Право".

Дорослішання
2024 рік став ключовим у моєму житті. Почалася повномасштабна війна, і я, досягнувши повноліття, добровільно приєднався до зведеного загону курсантів спеціалізованих ВНЗ МВС. Виконуючи завдання в зоні бойових дій, я отримав осколкові поранення обох нижніх кінцівок, що унеможливило подальшу службу на передовій.

Після реабілітації мене перевели до тилових підрозділів Національної поліції України. Незважаючи на складні обставини, я достроково здобув диплом і був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня, а також нагородною зброєю Glock-17

На посаді старшого слідчого Головного слідчого управління Національної поліції у Дніпропетровській області я продемонстрував професіоналізм і наполегливість. Завдяки цьому вже за рік отримав звання підполковника та обійняв посаду начальника управління.

Кар’єрний шлях
Пізніше Єгор Токсік приєднався до Національної поліції України (НПУ), де спеціалізувався на розслідуванні складних справ. Завдяки своїй відповідальності та професійності він отримав запрошення працювати у СБУ. Його завданнями у цій структурі були боротьба з тероризмом і контррозвідка.Також на війскові службі получив поранення він зброй М4 коли відбивав ВЧ він неоф організації. Після цого енцедента Міністерство Охорони Здоров’я м.Київ почали бескоштовне лікування потім Назар Могила закінчив свою карєрний шлях.

Страхи

Найбільший страх Єгор Токсік – це втратити близьких людей, що мотивує його бути максимально відповідальним і надійним. Він також прагне уникати помилок, які можуть призвести до непоправних наслідків.

Професійний розвиток
Єгор Токсік постійно вдосконалює свої професійні навички та знання. Після отримання високої посади у Збройних Силах України, він не зупинився на досягнутому. Він продовжує навчатися на різноманітних військових курсах і семінарах, як в Україні, так і за кордоном. Це дозволяє йому бути в курсі новітніх технологій та стратегій у військовій справі.
Однією з таких навчальних програм був курс з управління кризовими ситуаціями, який Андрий пройшов у Сполучених Штатах. Там він отримав цінний досвід, який згодом застосував під час координації військових операцій в Україні. Він також активно співпрацює з міжнародними партнерами, обмінюючись досвідом та знаннями, що сприяє підвищенню рівня підготовки українських військових.

Сильні сторони
Єгор Токсік виносливий токаж Єгор Токсік пройшов курс молотого бійця (КМБ) в Збройних Силах України (ЗСУ) він пройшов найващу підготовку на кордоном він на ції підготовці присідав,бігав,віджимався,пітягувався , Єгор Токсік може дуже довго бігати також в нього нема відишки бо він пройшов КМБ

Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі Унизу